Jesenný regionálny farmársky trh

Autor: admin <info@n-vcelari.sk>, Téma: Informácie, Vydané dňa: 13. 10. 2013

Regionálne pracovisko Národnej siete rozvoja vidieka pre banskobystrický kraj

v spolupráci so Strednou odbornou školu Pod Bánošom v B. Bystrici a OZ Tradičná chuť regiónov Slovenska a pod záštitou primátora mesta B. Bystrica Vás pozýva v rámci

ukončenia poľnohospodárskej sezóny „ZATVÁRANIE BÁNOŠA“ na

 

jesenný regionálny farmársky trh

 



ktorý sa uskutoční

 

26. októbra 2013

v areáli SOŠ Pod Bánošom 80

v Banskej Bystrici

 

Program:

10:00 – 10:15 slávnostné otvorenie Bánoša

10:15 – 10:30 príhovor primátora a predsedu BBSK a otvorenie farmárskeho trhu

10:30 – 16:00 predaj farmárskych a remeselných produktov z nášho kraja

 

Sprievodné akcie:

hornohradská kapustnica, baranie hrče z Jasenia, haruľa z Medzibrodu, čipkárskô z Brusna, strapkáč z Podpoľania, divina z Dobrej Nivy, orechové halušky z Ladzian ... a ďalšie špeciality z jahňaciny a baraniny a iné miestne jedlá ako aj vína a nápoje miestnych producentov

 

Predajné miesto bude pre predajcov bez elektronickej pokladne zdarma. Registrovaní predajcovia za poplatok 10,- EUR. Základne technické podmienky – prípojku elektrickej energie, vody, využitie kuchyne, parkovanie, verejné WC, odvoz odpadkov a organizáciu zabezpečuje hlavný organizátor „Zatvorenia Bánoša“ – SOŠ Pod Bánošom Banská Bystrica.

Účastník si zabezpečuje potrebné povolenia a vybavenie pre predaj výrobkov, dopravu, chladničku a všetky náležitosti potrebné k vareniu, predaju a ochutnávke jedál.

Ceny výrobkov a produktov pre predajcov bez elektronickej pokladne budú v miestnej mene „Bánoš“

 

Tešíme sa na Vašu účasť.

Ing. arch. Peter Rusnák,

regionálny koordinátor NSRV pre Banskobystrický kraj

 

záujemcovia o predaj farmárskych alebo tradičných remeselných produktov a domácich jedál

prihláste sa do 11. 10. 2013 zaslaním návratky na adresu:

BB VIPA, Pod Bánošom 80, 974 11 B. Bystrica,

alebo e-mailom na bbvipa@gmail.com,

prihlásení účastníci obdržia ďalšie podrobné inštrukcie